Glazen huis 2023 GELEEN

DOE MEE, KOM IN ACTIE EN DONEER!

Van donderdag 14 december t/m zondag 17 december 2023 vindt op de Markt in Geleen de 4de editie van het Glazen Huis Geleen plaats. Deze editie wordt er geld ingezameld voor Stichting Ik Doe Mee!. Zij helpen kinderen in de gemeente Sittard-Geleen die leven in armoede.

Het weekend voor kerst laten 4 radiopresentatoren zich (vrijwillig) 72 uur lang opsluiten (!!!) in het Glazen Huis en draaien, uiteraard tegen betaling, plaatjes die worden aangevraagd. Het winkelend publiek kan de dj’s live aan het werk zien én muziek aanvragen voor het goede doel. Verder loopt er een verslaggever in het centrum rond om live reportages te maken. Daarnaast komt een keur aan gasten en artiesten langs in het Glazen Huis. Dit jaar wordt het Glazen Huis geïntegreerd in een 300m2 groot paviljoen. Zo kan iedereen lekker warm en droog genieten van het programma.

Kunnen we rekenen op jullie steun?

Het organiseren van het Glazen Huis kan niet zonder de steun van vele vrijwilligers, scholen en verenigingen in onze gemeente en het (lokale) bedrijfsleven. We hopen middels het Glazen Huis een mooi bedrag op te halen, waardoor de stichting Ik Doe Mee! zoveel mogelijk kinderen in onze gemeente kan helpen. Dit kan echter niet zonder jullie steun! Doen jullie ook mee?

 • De Waylonmok van het Glazen huis
  De Waylonmok van het Glazen huis

  Waylon wordt weer vader

  vandaar deze mok te ere van zijn optreden in het Glazen Huis.

  4 euro per mok gaat naar de Stichting IK DOE MEE!

  € 10,00
© 2020 - 2024 Gelaen31 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel